SWISSDENT

bredent SKY fast & fixed

Comanda implanturile care iti redau zambetul perfect in doar 6 ore.

Reclama la implanturile Bredent din sistemul SKY fast and fixed

SKY fast & fixed - Dinti ficsi in doar 6 ore

bredent SKY fast & fixed - O posibilitate de a dormi cu dintii tai. Dinti ficsi intr-o zi

Creșterea considerabilă a gradului de acceptare a tratamentului de către pacienți rezidă tocmai din perioada foarte scurtă a acestuia. Practic în mai puțin de o zi pacienții primesc dinți ficși cu care pot mânca, vorbi, râde dar mai presus de toate își vor recăpăta bucuria de a trăi.

SKY fast & fixed este revoluționar pentru că folosește osul nativ al pacientului și răspunde nevoilor acestuia. Operațiile de augmentare nu mai sunt necesare, scurtându-se astfel considerabil timpul de tratament și costurile. Trebuie să menționăm că cele mai multe operații de augmentare a osului sunt astăzi de succes, însă de asemenea trebuie să admitem și limitările pe care unele din aceste operații le impun.

Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți. Oamenii se pot întoarce imediat la viața socială, în scurt timp observându-se o importantă creștere a calității vieții.


Istoricul sistemului

 • 1980. Lederman®

  Soluția prefigurată încă din anii '80 de Ledermann® era plasarea unor implanturi lungi, care să aibă stabilitate primară foarte bună și unirea lor printr-o construcție bară, la scurt timp după operație, în așa fel încât tot ansamblul să funcționeze unitar. Pacientul urma apoi să primească o proteză totală, mobilizabilă, care constituia soluția de protezare provizorie sau pe termen mediu, totuși, acest concept nu îndeplinește una din vechile dorințe ale pacienților: dinți ficși în aceeași zi, astfel, pacienții ar trebui să revină pentru controlul adaptării supra protezei, pentru căptușirea și recondiționarea ei. Aceste vizite repetate sunt un inconvenient atât pentru pacient, cât şi pentru medic: în zilele noastre, unul din cele mai scumpe și prețuite lucruri este timpul.

 • 1998. Paulo Malo®

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam erat libero, bibendum in libero tempor, luctus volutpat ligula. Integer fringilla porttitor pretium. Nam erat felis, iaculis id justo ut, ullamcorper feugiat elit. Proin vel lectus auctor, porttitor ligula vitae, convallis leo. In eget massa elit.

 • Georg Bayer

  Doctorului Georg Bayer îi datorăm SKY fast & fixed așa cum îl cunoaștem și prezentam astăzi. Conceptul dezvoltat împreună cu specialiștii bredent-medical este orientat către dorințele pacienților. Este optimizat protetic iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

 • 2006 - 2018 SWISSDENT

  Timp de mai bine de 12 ani clinica noastra a oferit sisteme complete de protetica pe implant. Sistemul SKY fast and fix este disponibil in locatia noastra, unde serviciul de dinti ficsi in 6 ore este disponibil.

Vino la consultatie

Da-ne un telefon

Ready for offers & cooperation

Phone: +4 0721 179 179 
Email: office@swissdent.ro