Echipa medicala

Descoperiti profesionistii care au grija de dumneavoastra

Profesionistii clinicii Dr. Petriu - SWISSDENT, sunt prezenti pentru a va putea ajuta cu recomandari, tratamente si interventii.

Lista preturi clinica

Cele mai bune servicii medicale la cele mai bune preturi

Credem in transparenta, aici gasiti preturile clinicii, si medicii nostri se vor asigura ca stiti de la inceput intreg pretul pentru planul de tratament.

Lista preturi juniori

Servicii dedicate copiilor

Desi cei mici au nevoie mai rar de tratamente stomatologice, nu sunt ignorati in cadrul clinicii noastre, aici veti gasi lista de preturi pentru ei.

BREDENT FAST & FIXED

Program de 6 ore

Iti doresti o proteza fixa care sa arate perfect estetic si sa fie gata in cel mai scurt timp? Sistemul Bredent Fast&Fix promite asta in doar 6 ore.

Fatete ceramice

1250 lei

Am redus pretul celor mai spectaculoase lucrari estetice. Fatetele sunt realizate din materiale moderne, speciale care ofera un aspect deosebit zambetului tau.

Detartraj all inclussive

200 lei /complet

Am facut detartrajul all inclusive, nu mai e nevoie sa calculezi pentru fiecare dinte in parte sau sa te intrebi daca periajul este inclus.

Albire profesionala

1500 lei

Procedura completa de albire pentru toata gura, include consultatie, pregatire pre si post tratament. Rezultate spectaculoase de fiecare data.

Femeie cu tricou alb care se sapala pe dinti

Vino la consultatie

Da-ne un telefon

Ready for offers & cooperation

Phone: +4 0721 179 179 
Email: office@swissdent.ro