SWISSDENT

Fatete dentare

Rezultate impecabile cu disconfort minim.

Reclama la implanturile Bredent din sistemul SKY fast and fixed

Avantajele fatetelor dentare

Fatetele dentare sunt o procedura minim invaziva care va pot ajuta pentru a avea cel mai alb si stralucitor zambet.

In unele cazuri, fatetele dentare pot fi folosite pentru restaurarea partiala a unor probleme estetico-functionale ale dintilor.

Prin asezarea si forma fatetelor, acestea pot indrepta o serie mare de probleme de aliniere a dintilor, a strungaretelor sau a altor pozitii inestetice.

In cazul malformatiilor congenitale ale dintilor, uneori se recomanda folosirea fatetelor dentare.

Fatetele dentare pot fi folosite cu succes pentru a obtine un zambet perfect. Sa nu uitam ca ele au fost inventate pentru actorii de la Hollywood.

Ma calific pentru fatete dentare?

In momentul in care se incepe etapa de lucru, toate afectiunile trebuiesc tratate (gingivite, paradontoze, depuneri de placa).

Stabiliti impreuna cu medicul, toate optiunile pe care le aveti pentru alegerea materialelor si a tratamentului optim pentru dumneavoastra.

In momentul in care alegeti orice procedeu protetic de restaurare, colaborarea dintre cabinet si laborator trebuie sa fie cat mai stransa, prezenta laboratorului Swissdent in aceasi locatie cu clinica asigura un procedeu perfect ajustabil pentru nevoile pacientului.

Fatetele dentare in istorie

 • 1920. Dr. Charles Pincus

  La sfrsitul anilor 20 un medic din California a inventat zambetul bazat pe fatete, devenind faimos prin prizma pacientilor sai, majoritatea actori de la HOLLYWOOD. Cum dinti aveau un mare impact in zambetul, increderea in sine si aspectul general,
  Dr Pincus a cautat o cale de a le furniza asta in mod usor. A inventat un produs din acrilat pe care actorii il lipeau pe dintii din fata.

 • 1940. Extindere

  Intre ani 1930 - 1940 medici au inceput sa foloseasca fatetele nu doar pentru actorii de la Hollywood cat si pentru oamenii obisnuiti, desi fatetele erau realizate deja din ceramica sau materiale compozite, marea problema era faptul ca nu ramaneau lipite in gura pacientului pentru mai mult timp.

 • 1950 Dr. Michael Buonocore

  In anii 50, Dr. Michael Buonocore a descoperit ca dintii pot fi gravati usor cu o solutie acidica, creind astfel o suprafata mult mai buna pentru adezivi si sigilari

 • 1982 Calamia & Simonsen

  In 1982, J. R. Calamia si R. J. Simonsen au combinat cercetarile si tehnicile doctorilor Pincus si Buonocore pentru a realiza o imbinare intre suprafata dintelui si portelan, astfel incat cimentarea sa devina cu adevarat permanenta. Odata ce procedura a fost modernizata, procedeul a devenit mai accesibil pentru pacienti.

 • 2008 - 2018

  In clinica Dr. Petriu - SWISSDENT, fatetele dentare sunt folosite atat pentru zambetul "Hollywoodian" cat si in cazurile restaurarilor partiale (dinti rupti, sparti, crapati)

Vino la consultatie

Da-ne un telefon

Ready for offers & cooperation

Phone: +4 0721 179 179 
Email: office@swissdent.ro