• 0721179179
  • Str. Gh.Doja, nr.7, bl. 35F, Ploiești
  • Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Cele mai bune motive pentru a alege fațetele dentare E.Max!

Cele mai bune motive pentru a alege fațetele dentare E.Max!

Ești nemulțumit de forma și culoarea dinților? Îți dorești acel zâmbet perfect, de reclamă? Fațetele dentare sunt soluția perfectă pentru reabilitarea unui zâmbet și pentru a-ți atinge visul.  Secretul celor mai bune rezultate constă în alegerea produselor de calitate superioară, care îți pot asigura rezistență la ciobire, un aspect natural al dinților și rezultate estetice ridicate. De aceea, în cadrul clinicii SWISSDENT, îți recomandăm fațetele dentare E.Max.

Fațetele dentare E.Max sunt cea mai bună alegere pe care o poți face atunci când vine vorba de a obține cel mai frumos zâmbet. Acestea sunt pelicule foarte subțiri de ceramică, ”lipite” pe suprafața frontală a dintelui. Rolul lor este să te ajute să obții zâmbetul la care visezi de foarte mult timp.

Fațetele dentare E.Max sunt realizate din ceramică presată și pot fi aplicate cu ajutorul unui adeziv special, spre deosebire de celelalte fațete. Grosimea acestora este între 0,3-0,8 mm, fiind recomandate în cazul dinților mici sau a celor conici, tocmai datorită adeziunii foarte bune. 

Fațetele dentare E.Max au o serie de avantaje, care le asigură un loc de cinste în topul preferințelor pacienților, dar și specialiștilor în estetică și protetică dentară.


Rezistența- Este unul dintre marile avantaje ale acestui tip de fațete. Fațetele dentare E.max au un nivel ridicat de rezistență și durabilitate, reducând la minim riscul de ciobire.

Preparare minimă – Fațetele cu preparare minimă E.max necesită o pregătire minimă, ceea ce se traduce în reducerea timpilor de tratament. Pacientul va avea foarte repede fațetele finale și se va putea bucura rapid de noul său zâmbet.

Fără șlefuire- Fațetele NoPrep nu necesită șlefuire, ceea ce înseamnă că suprafața naturală a dintelui nu va fi deloc afectată, ci va fi conservată perfect.

Translucența- Dacă îți dorești un aspect natural al dinților, aceasta este cea mai bună alegere pe care o poți face. Fațetele dentare E.Max sunt translucide, ceea ce permite obținerea unor rezultate excepționale și un aspect natural al dinților.


Când sunt recomandate fațetele dentare E.max?

Fațetele dentare sunt recomandate tuturor pacienților care vor să îmbunătățească aspectul estetic al dinților și au:

  • Dinți incorect aliniați sau strâmbi
  • Dinți pătați, decolorați
  • Dinți ciobiți sau fisurați

Există și o serie de contraindicații legat de utilizarea acestor fațete dentare E.Max, acestea fiind cazurile de dinți devitali cu obturații laterale, precum și în cazul dinților care prezintă modificări foarte mari de poziție. În aceste situații, este recomandată mai degrabă o coroană dentară, riscurile de fracturare și desprindere fiind foarte mari.

Spre deosebire de fațetele dentare E.Max, fațetele dentare din zirconiu sunt mai opace, ceea ce înseamnă că rezultatul obținut nu va fi unul la fel de natural. Acestea sunt mai groase decât fațetele E.max, iar rezistența lor este ușor mai scăzută.

Diferențele de preț între fațetele dentare E.Max și restul fațetelor nu este una substanțială, ceea ce le face alegerea perfectă, de fiecare dată, pentru cea mai mare parte din pacienți.

 

Cu ajutorul specialiștilor din cadrul clinicii SWISSDENT și al fațetelor dentare E.Max, puteți obține cel mai frumos zâmbet!

 

 

 

Share: