• 0721179179
  • Str. Gh.Doja, nr.7, bl. 35F, Ploiești
  • Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Există riscul ca fațetele dentare să se spargă? Află adevărul!

Există riscul ca fațetele dentare să se spargă? Află adevărul!

Fațetele dentare pot fi realizate din ceramică sau zirconiu și reprezintă cea mai bună soluție pentru un zâmbet cuceritor. Acestea sunt, de fapt, niște foițe foarte subțiri aplicate pe smalțul dinților, care te ajută să redai funcționalitatea danturii. Una dintre cele mai des întâlnite întrebări pe care le primim este: Există riscul ca fațetele dentare să se spargă? Află răspunsul din acest material.

Atunci când îți dorești să îți recapeți frumusețea zâmbetului și să scapi de problema dinților ciobiți, fațetele dentare sunt cea mai la îndemână soluție pe care o ai.

Fațetele dentare sunt foițe subțiri din ceramică sau zirconiu, care îți acoperă forma vizibilă a dinților. Odată aplicate, ele corecteaza forma dinților, culoarea, dimensiunea, precum și poziția acestora. Fațetele dentare sunt soluția optimă pentru a repara dinții strâmbi, pătați sau ciobiți și fisurați.

La SWISSDENT, îți recomandăm fațetele dentare din ceramică presată E.max, care oferă rezultate excepționale de fiecare dată, în cel mai scurt timp.

Acestea sunt pelicule foarte subțiri de ceramică, ”lipite” pe suprafața frontală a dintelui, cu ajutorul unui adeziv special, spre deosebire de celelalte fațete. Sunt incredibil de subțiri și sunt recomandate în cazul dinților mici sau a celor conici, datorită adeziunii excelente.

Tu trebuie să le alegi datorită rezistenței ridicate, aspectulul natural pe care îl oferă și al pregătirii minime, care reduce timpii de tratament. Practic, în maxim două ședințe, vei avea dinți strălucitori și un zâmbet de poveste.

...dar întrebarea rămâne: Se pot sparge fațetele dentare?

Nu, fațetele dentare din ceramică presată E.max nu se sparg, acestea având o rezistență incredibil de ridicată. De altfel, rezistența ridicată este marele avantaj al acestui tip de fațete. În mod evident, asta nu înseamnă ca poți sparge nuci cu dinții, deoarece rezistența are limitele ei. Daaar, fatețele dentare E.max îți oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a te bucura de noul tău zâmbet. Deci, stai liniștit, nu cad, nu se dezlipesc, nu se ciobesc, sunt făcute să reziste la aproape infinit.

Și că tot veni vorba, adezivul special prin care sunt aplicate este garanția faptului că nimic rău nu se poate întâmpla cu el. Mai mult decât atât, nu te vor afecta la mâncat sub nicio formă. Fiind foarte subțiri, nici măcar nu le vei simți.

În cât timp voi avea un zâmbet nou și fațete dentare noi?

Deoarece SWISSDENT dispune de laborator propriu de tehnică dentară, fațetele tale pot fi gata foarte repede. Asta înseamnă că vii la consult, facem o estimare a situației și a numărului de fațete de care ai nevoie, alegem împreună culoarea acestora și imediat cererea se duce către laborator, unde colegii noștri tehnicieni dentari își aplică măiestria și livrează cele mai bune lucrări. Pe scurt, în a doua ședință ai deja fațetele dentare, pe care le aplicăm cu maximă grijă, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cu toate astea, îți spunem de pe acum că nu ți le recomandăm dacă dinții tăi au modificări foarte mari de nivel și poziție.

Fațete dentare E.max Press în rate!

Pentru a te ajuta să obții cel mai frumos zâmbet, am încheiat un parteneriat cu TBI Credit, care te pot ajuta să obții o finanțare pentru plata lucrării dentare.

În funcție de costurile estimate, poți stabili foarte clar cuantumul ratelor lunare. În felul acesta, ai și dinți noi, și îți poți lua de pe umeri grija plății integrale! Mai multe detalii pe https://swissdent.ro/tbi-credit

Share: