• 0721179179
  • Str. Gh.Doja, nr.7, bl. 35F, Ploiești
  • Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Implanturile NSI: calitate premium Italia, la un preț avantajos!

Implanturile NSI: calitate premium Italia, la un preț avantajos!

Sistemul de implanturi NSI este unul dintre cele mai avantajoase tipuri de implant dentar. Acesta vine și cu multiple beneficii pentru clienți, atât din punct de vedere al calității, cât și din punct de vedere al prețului.

Implanturile NSI sunt fabricate în Italia și reprezintă garanția calității, atât prin materialele premium folosite, cât și prin ușurința de inserare.

Marile avantaje pe care le au aceste implanturi sunt:

Rezistență ridicată:

Implanturile NSI pot avea o durată de viață de peste 10 ani, având stabilitate și o rezistență foarte mare. Aceste atribute le recomandă pentru orice pacient, indiferent de vârstă.

Încărcare imediată:

Este foarte posibil ca acest termen să nu fie atât de cunoscut, dar implanturile cu încărcare imediată sunt cele care permit montarea imediată a dinților ficși, după fixarea șuruburilor. În variantele clasice, acest procedeu poate dura undeva la câteva luni. Din fericire, există aceste sisteme de implantare, care permit reducerea timpului și montarea rapidă a dinților ficși, fără ca pacientul să aștepte 6 luni de zile. 

Risc de infecție 0:

În cazul implanturilor NSI, fabricate în Italia, riscul de infecție este zero, spre deosebire de celelalte tipuri de implanturi, în care există această posibilitate, chiar dacă redusă.

Vindecare rapidă:

Pacienții nu vor mai aștepta săptămâni sau luni de zile vindecarea. Timpul este incredibil de scurt, datorită tehnologiei și metodelor folosite, precum și a materialelor de calitate superioară.

Nu există contraindicații:

În cazul implanturilor clasice, există posibilitatea ca anumite categorii de pacienți să nu poată beneficia de implantare dentară, din cauza faptului că vindecarea se realizează foarte greu. Printre aceștia se numără persoanele diabetice și fumătorii. Marele avantaj al sistemelor NSI este că nu au contraindicații. Practic, orice categorie de persoane, de orice vârstă, poate beneficia de aceste tipuri de implant.

În plus față de avantajele menționate mai sus, sistemele de implant dentar NSI, fabricate în Italia, au timp foarte scurt de vindecare, iar riscul de a ”pierde” șuruburile este eliminat total.

De aceea, implanturile NSI sunt alegerea perfectă pentru orice categorie de pacienți, mai ales că raportul calitate- preț este unul cât se poate de avantajos.

Ce ar mai trebui să știi despre implanturi?

  • Implantul dentar este o ”rădăcină artificială” care este introdusă în osul maxilar, pentru a înlocui fie unul, fie mai mulți dinți.
  • Implanturile dentare vin să susțină o lucrare protetică: fie o coroană dentară, fie o punte, fie o proteză.
  • Implantul dentar este alcătuit din: implantul propriu-zis, bont protetic și coroană dentară.
  • În funcție de producător și metoda de inserare a implantului dentar, perioada de vindecare poate fi mai mare sau mai mică.

De ce NSI Italia la SWISSDENT?

Ne dorim să îți oferim cele mai bune servicii de fiecare dată, la cel mai bun preț, în cel mai scurt timp. Implanturile cu încărcare imediată și laboratorul intern de tehnică dentară ne permit să îți oferim:

Lucrare definitivă în 7 zile și lucrare protetică temporară în aceeași ședință!

Dacă ai nevoie de implant dentar, îți GARANTĂM faptul că vei avea lucrarea definitivă montată nu în 6 luni, ci în maxim 7 zile lucrătoare de la inserarea implanturilor dentare! Acest lucru se întâmplă datorită faptului că lucrăm cu un sistem inedit de implant dentar și că dispunem de laborator propriu de tehnică dentară.


Avem grijă să obținem cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp. Și dacă nu poți achita suma integral, îți oferim posibilitatea să plătești în rate.

Swissdent. De 15 ani în Ploiești, pentru zâmbetul tău .

 

Share: