• +40 721 179 179
  • Str. Gh.Doja, nr.7, bl. 35F, Ploiești
  • Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Cum poți să îi redai GRATIS zâmbetul?

Cum poți să îi redai GRATIS zâmbetul?

În luna iubirii, ai șansa unică să îi redai GRATIS ZÂMBETUL jumătății tale! Poți încerca să faci asta cu puțin ajutor de la SWISSDENT! Uite care sunt pașii pe care să îi urmezi dacă vrei să îi redai GRATIS ZÂMBETUL!

Pregătește-te pentru un Februarie cu adevărat de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru jumătatea ta. În loc să te chinui să cauți cadouri scumpe și să frunzărești site-urile în speranța că vei găsi ceva ce se potrivește, îți sugerăm să citești acest material, pentru a găsi cel mai cool cadou, atât pentru tine, cât și pentru el!

Cadoul este, de fapt, un pachet de detartraj profesional+ periaj + airflow, la numai 300 lei, pentru amândoi, în cadrul Clinicii SWISSDENT Ploiești. Cum ar putea fi zâmbetul lui după, dacă nu strălucitor? Exact așa cum l-ai cunoscut tu.

Cum să îi redai GRATIS zâmbetul în 3 pași simpli?

PASUL 1: Captarea atenției

Pentru că tu ești cea care are inițiativa de cele mai multe ori, în primul rând, trebuie să scoți artileria grea: amintirile legate de cum v-ați cunoscut, o ținută provocatoare și o cină romantică. Acasă, că în oraș trebuie să păstrezi distanțarea socială. Rămâi focusată pe scopul tău de a-i reda zâmbetul GRATUIT și de a-l aduce la SWISSDENT.

PASUL 2: Atitudinea ”Miau”

Odată ce ai captat atenția și i-ai înmuiat sufletul, începe episodul de recucerire a zâmbetului, prin gesturile mici și mărunte, de care ați uitat amândoi, prinși între casă, job și creșterea copiilor. Acele priviri pline de pasiune și acele zâmbete furate în colțul gurii, de care vă era atât de dor. Tu știi cât de teamă îi este de stomatolog, de fapt, așa că trebuie să faci eforturi pentru a-i reda zâmbetul gratis. La SWISSDENT, plătești doar pentru 1 și beneficiază doi de OFERTA LUNII FEBRUARIE!

PASUL 3: Hai să îți redau zâmbetul gratis!

După ce ai captat atenția și ai aplicat atitudinea MIAU, urmează pasul 3, în care el este convins că a-i reda zâmbetul GRATIS este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi de la tine. Așa că împreună ajungeți la clinica SWISSDENT, unde plătiți doar pentru UNUL și primiți cât pentru doi.

Specialiștii noștri vă vor alinta cu o ședință de periaj profesional, detartraj și air flow, o ședință în care durerea nu va exista și nici sensibilitatea dentară nu va apărea. După ședință, zâmbetele voastre vor fi ca la începutul relației: sincere, strălucitoare, fără placă bacteriană și urme de cafea sau vin!

 

Și pentru că surprizele se țin lanț în luna IUBIRII la SWISSDENT, după ce îi redai zâmbetul gratis, te poți înscrie și în concursul SWISS SMILE. Imortalizăm zâmbetele într-o poză, o urcăm pe FB/swissdent și lăsăm fanii să aleagă. Cel mai frumos zâmbet și cel mai frumos cuplu  vor fi premiate cu un voucher de 400 lei/cuplu, ce poate fi folosit pe toată durata anului, în cadrul clinicii SWISSDENT.

Share: