• +40 721 179 179
  • Str. Gh.Doja, nr.7, bl. 35F, Ploiești
  • Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Implanturi dentare într-o singură ședință!

Implanturi dentare într-o singură ședință!

Ai nevoie de implant dentar în cel mai scurt timp? Elimină drumurile repetate până la clinică! Alege soluțiile de implantare propuse de SWISSDENT Ploiești!

Implantul dentar este cel mai sigur tip de tratament stomatologic și soluția cea mai eficientă pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă! Durabilitatea acestuia este ridicată, iar folosirea materialelor biocompatibile asigură o videcare rapidă și eliminarea oricărui fel de complicații.

Implantul dentar este o rădăcină artificială, inserată în osul maxilar, ce reprezintă suportul coroanei dentare. Odată cu implantarea, este eliminat riscul resorbției osoase, risc ce poate apărea în cazul punților și protezelor dentare.

Cazurile în care este recomandat implantul dentar, pot fi regăsite AICI

Implantul dentar este cel care permite pacientului să mănânce normal, să mestece și să poată râde fără a pune mâna la gură.

 

Ai nevoie de implant dentar, dar vrei totul într-o singură ședință?

 

Știm că pare imposibil, dar nu este! În cadrul clinicii dentare SWISSDENT, îți oferim soluții de implantare dentare într-o singură ședință, cu ajutorul tehnologiilor inovative pe care le utilizăm.

 

FĂRĂ DRUMURI REPETATE LA CLINICĂ. IMPLANT DENTAR ȘI LUCRARE PROTETICĂ ÎNTR-O SINGURĂ ȘEDINȚĂ!

 

Alege una dintre soluțiile noastre de implantare și poți beneficia de reabilitare orală și cel mai frumos zâmbet într-o singură zi, chiar într-o singură ședință!

Ceea ce trebuie să menționăm este faptul unele soluții de implantare permit încărcarea imediată, altele nu. Încărcarea imediată este recomandată doar pacienților care au o structură osoasă corespunzătoare.

Prețul per element începe de la 450 Euro .

 

Nu știi dacă te încadrezi pentru soluțiile de implantare dentară într-o singură ședință? Ne poți da un telefon pentru a ne cere mai multe informații și pentru a stabili o consultație: 0721 179 179

 

 

 

 

Share: